هوافضا- علوم هوایی
در رویداد دانشگاه امیركبیر بررسی شد

نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه گذار خارجی

نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه گذار خارجی

هوا فضا: راه های همکاری و نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه گذار خارجی در نهمین رویداد AUT TALK با حضور مدیر عامل پلت فرم جهانی نوآوری و فناوری (GITP) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بررسی و به اشتراک گذاشته شد.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، علی علیزاده، رییس اداره انجمن های دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این خبر اظهار داشت: این رویداد با استقبال گسترده دانشجویان، اساتید و صاحبان شرکت انجام شد و فرصتی بسیار مناسب را جهت تبادل تجربیات و استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری و پیشبرد ایده های نو دانشجویان توسط رافل چان از سرمایه گذاران کشور مالزی و مدیر عامل پلت فرم جهانی نوآوری و فناوری (GITP) فراهم نمود.

وی ادامه داد: چان در مورد کلیات روند کاری شرکت خود، دستاوردهای مختلف شرکت، تجربیات موفق در حوزه کسب وکار و سرمایه گذاری های انجام شده در کشورهای مختلف و علاقه خود بمنظور همکاری با دانشجویان ایرانی و سرمایه گذاری در کشور ایران سخنانی را ایراد کرد.

رییس اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد: بعد از سخنرانی چان، دانشجویان سؤالات و چالش های مربوط به همکاری و نحوه سرمایه گذاری برای ایده های خودرا مطرح نمودند و پاسخ لازم توسط چان ارائه شد.

رییس اداره انجمن های دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: در پایان، راه های همکاری و نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه گذار خارجی به اشتراک گذاشته شد.

وی اظهار داشت: رویدادهای Aut Talk در امتداد رسیدن به اهداف کلان دانشگاه که تبدیل شدن به دانشگاه های نسل سوم است، با شعار «تجربیات شایسته ترویج» انجام می شود. این رویداد در سال ۱۳۹۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پایه گذاری شد که تمرکز آن بر روی حوزه کارآفرینی و توسعه کسب وکار است.

علیزاده اشاره کرد: این رویداد بصورت سخنرانی یک کارآفرین موفق و برجسته به شیوه داستان گویی است که در آن، سخنران فرصت دارد تا در مدت ۲۰ دقیقه پس از معرفی خود و سازمان یا کسب وکار مربوطه، تجربیات موفق یا ناموفق خود در راه راه اندازی کسب وکار و چالش های موجود در آنرا بصورت خلاقانه و جذاب ارائه نماید. در ۳۰ دقیقه دیگر بعد از اتمام بخش اول برنامه، پرسش و پاسخ بین کارآفرین و مخاطبان، ارائه ایده نسبت به چالش های مطرح شده و یا دغدغه های آنها در حوزه فعالیت آن کارآفرین مطرح می شود.

رییس اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه اضافه کرد: مخاطبان این رویداد، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و نماینده هایی از شرکت های دانش بنیان و نوپا هستند که به حوزه کارآفرینی و ایده پردازی علاقمند هستند و در این رویداد علاوه بر کسب تجربه از کارآفرینان، می توانند ایده ها و نظرات خودرا جهت بهبود و افزایش راندمان مجموعه مربوطه اعلام کنند.

وی اظهار داشت: همین طور در این رویداد، مدیران ارشد سازمان مدعو حضور داشته و همین مورد زمینه ساز رابطه بیشتر و مؤثرتر بدنه دانشگاه با مجموعه و انتقال بهتر تجربیات است.

علیزاده اشاره کرد: کارآفرینان می توانند جهت معرفی هرچه بهتر مجموعه خود و تعامل بیشتر با دانشگاهیان به مدت سه روز پیش از رویداد اصلی برنامه های تکمیلی همچون نشست های تخصصی و عمومی، برگزاری غرفه و عرضه فناوری های مربوط به محصولات خود، برگزاری مسابقات و... در دانشگاه داشته باشند.

به نقل از دانشگاه امیرکبیر، تا حالا چندین دوره Aut Talk با حضور کارآفرینان برتر کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است.





منبع:

1402/02/24
14:33:39
0.0 / 5
299
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
هوا فضا هوافضا