هوافضا- علوم هوایی
دبیر ستاد نقشه علمی عنوان كرد

بهبود وضعیت علم و فناوری در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸

بهبود وضعیت علم و فناوری در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸

به گزارش هوا فضا دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور با اشاره به گزارشی از توسعه علم و فناوری اظهار داشت: درحوزه مستندات علمی و استناداتی كه به تولیدات علم منجر می شود، بهبودی در سال های 2014 تا 2018 را شاهدیم.



به گزارش هوا فضا به نقل از مهر، منصور كبگانیان در حاشیه جلسه یكصد و بیست و ششم شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور گزارشی از جلسه مذكور ارائه داد.
وی افزود: تذكراتی در قبل از دستور ارائه شد كه نخستین محور آن سوژه سند محیط زیست بود كه در چارچوبی با سازمان محیط زیست به توافقاتی رسیدیم. قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره كرد: درباب این سند میان دو دستگاه سازمان محیط زیست و معاونت علمی اختلاف نظراتی وجود داشت و با جمع بندی مقرر شد كه توسعه علم و فناوری در این عرصه را تا اندازه ای محدود نماییم.
وی پشتیبانی از خودرو ها و موتورسیكلت های الكتریكی و یا بعضی از فناوری های در رابطه با مقابله با آلودگی محیط زیست و هوا را همچون حوزه های مطرح در این سند عنوان نمود.
كبگانیان با اشاره به گزارشی از توسعه علم و فناوری اظهار داشت: در حوزه مستندات علمی و استناداتی كه به تولیدات علم و فناوری می شود، بهبودی در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ را شاهدیم.
قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی كشور ادامه بررسی سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر را از موضوعات اصلی مطرح در این نشست ذكر كرد و اظهار داشت: بخش اصلی این جلسه به ادامه بررسی سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر اختصاص یافت. در جلسه قبل تا انتهای ماده ۴ پیش رفتیم و در این نشست اهداف كلان این سند با اصلاحاتی به تصویب رسید.
وی با اشاره به اصلاحات این سند افزود: در حوزه سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، نرخ رشد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، تعداد شركت های دانش بنیان، تعداد اختراعات و تجاری سازی اختراعات، مقالات بین المللی، شاخص سهولت فضای كسب و كار با اعداد و رقم مشخص شد؛ چونكه بر طبق این سند مقرر است استان بوشهر در بین ۵ استان برتر كشور قرار گیرد.
دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور اظهار داشت: شبكه حمل و نقل ریلی، بهره برداری از طرح جامع عمرانی پارك علم و فناوری خلیج فارس و تامین آب شیرین بوسیله شیرین سازی آب دریا، گسترش موسسات و مراكز آموزشی، انجام پژوهش های كاربردی، جذب منابع مالی و سرمایه های داخلی و خارجی، گفتمان سازی و ترویج به منظور افزایش مشاركت همگانی دانش بنیان استان همچون راهبردهای استان بوشهر است.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی مهمترین راهبرد استان بوشهر را راهبرد شماره ۷ ذكر كرد و اظهار داشت: این راهبرد بر اصلاح نظام اقتصادی و تولید استان با تاكید بر به كارگیری روش های و فناوری های نو تاكید دارد.
وی افزود: از آنجایی كه تعداد اقدامات زیاد بود، یك هفته به اعضا فرصت دادیم كه اگر پیشنهادی دقیق تری دراین زمینه دارند به ما عرضه كنند و بر طبق این پیشنهادات راهبردهای این سند در جلسه آینده مصوب و گزارش آن ارائه خواهد شد.
كبگانبان با اشاره به ماده ۷ و آخرین ماده از این سند، اظهار نمود: بر این اساس شورایی برای راهبری و اجرایی سازی، ایجاد هماهنگی های لازم و پایش شاخص ها پیش بینی شده است كه تركیب اعضای این شورا با حضور نمایندگان استان اصلاح گردید.
به گفته وی تعداد اعضای این شورا كم شد و تركیب آن شامل ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور، نماینده ولی فقیه، استاندار، مسئولان اداری مرتبط استان، نماینده بخش خصوصی و NGO ها است.
وی با تاكید بر اینكه سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر تكمیل شده است، تصریح كرد: به مدت یك هفته به اعضا فرصت داده شد تا پیشنهادات خودرا عرضه كنند و ما بر طبق این پیشنهادات اصلاحات نهایی در سند اجرایی نماییم و در جلسه آتی ستاد راهبری، خبر نهایی شدن این سند را اعلام خواهیم كرد.

1398/10/13
19:50:55
5.0 / 5
4345
تگهای خبر: دانش بنیان , سرمایه گذاری , فناوری , كسب و كار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
هوا فضا هوافضا