هوافضا- علوم هوایی

تولید ۳۰ محصول مقابله با كرونا در پارك پردیس

تولید ۳۰ محصول مقابله با كرونا در پارك پردیس

به گزارش هوا فضا معاون توسعه نوآوری پارك فناوری پردیس با اعلان اینكه تمركز سرمایه گذاران در نمایشگاه اینوتكس از محصولات بر بستر اینترنت به محصولات فیزیكی سوق یافته است، اظهار داشت: باتوجه به شیوع ویروس كرونا و فعال شدن خیلی از كسب و كارهای دانش پایه در حوزه سلامت پیش بینی می شود كه نقطه تمركز سرمایه گذاران بر محصولات این حوزه باشد.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا مهندس قنبرپور امروز در نشست خبری آنلاین نهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ با اشاره به برگزاری نهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ با اعلان اینکه برآورد ما این است که در این دوره از اینوتکس ۵۰۰ استارتاپ و شرکت ثبت نام خواهند کرد، اضافه کرد: از آنجایی که این نمایشگاه به صورت مجازی برگزار می شود، محدودیتی برای ثبت نام نخواهیم داشت و بعد از اتمام ثبت نام می توانیم زمان آنرا تمدید نماییم.
قنبرپور، درباب میزان جذب سرمایه گذاری در این رویداد فناورانه، اشاره کرد: از آنجایی که قراردادهای منعقد شده میان سرمایه گذاران و استارتاپ ها به ما گزارش نمی گردد، ما آمارهای این حوزه و تعداد جلساتی که میان طرفین برگزار می شود، برآورد می نماییم که در سال قبل حدود ۷۰۰ جلسه میان استارتاپ ها با سرمایه گذاران و شرکت های بزرگ ارائه دهنده خدمات برگزار شده است.
وی تصریح کرد: بررسی های ما نشان میدهد که در سال قبل حدود ۱۰ قرارداد منعقد شده است.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس بخش کافه سرمایه را از بخش های این نمایشگاه برای مواجهه سرمایه گذاران و سرمایه پذیران دانست و افزود: در اینوتکس ۲۰۱۹ تعداد ۷۰ سرمایه گذار به کافه سرمایه مراجعه کردند.
وی با اشاره به میزان استقبال از برگزاری این نمایشگاه، اشاره کرد: تعداد مشارکت کنندگان در اینوتکس سال ۱۳۹۷ به تعداد ۳۰۰ مشارکت کننده بود که این میزان برای سال ۹۸ به عدد ۴۰۰ رسید.
قنبرپور با اعلان اینکه در هر دوره از نمایشگاه اینوتکس هر شرکت می تواند دو محصول و خدمت را عرضه نماید، اظهار داشت: در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ تعداد ۶۰۰ محصول و این تعداد در اینوتکس ۲۰۱۹ بیش از ۸۰۰ محصول شد و برآورد ما این است که تعداد محصولات عرضه شده به این نمایشگاه به عدد ۱۰۰۰ برسد.
معاون توسعه پارک فناوری پردیس افزود: هدف اینوتکس جمع کردن کلیه اکوسیستم نوآوری در زیر یک سقف است؛ بدین جهت همه شرکت ها و یا استارتاپ ها در همه حوزه های فناوری می توانند در آن مشارکت داشته باشند.
قنبرپور در پاسخ به این پرسش که استقبال سرمایه گذاران از کدام حوزه فناوری بیشتر است، اظهار داشت: در گذشته استقبال سرمایه گذاران از محصولات بر بستر اینترنت بوده است که هم اکنون این استقبال به سمت محصولات فیزیکی سوق یافته است.
وی افزود: بر این اساس ما در نمایشگاه ۲۰۲۰ زمینه ای را برای حضور شرکت ها و استارتاپ های دارای محصولات فیزیکی فراهم کردیم.
قنبرپور با اشاره به فعالیت خیلی از استارتاپ ها و شرکت ها در حوزه سلامت در شرایط انتشار ویروس کرونا، تصریح کرد: از طرف شرکت ها و واحدهای فناور مستقر در پارک فناوری پردیس در این شرایط ۳۰ محصول برای مقابله، پیشگیری و درمان این بیماری تولید شده است و بر این اساس پیش بینی می شود تمرکز امسال سرمایه گذاران بر حوزه سلامت باشد.




منبع:

1399/04/03
16:19:50
5.0 / 5
2312
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , خدمات , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
هوا فضا هوافضا