علوم هوا فضا

۷۰ عنوان استاندارد در لیست حمایتی صندوق نوآوری

۷۰ عنوان استاندارد در لیست حمایتی صندوق نوآوری

به گزارش هوا فضا معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی از وارد شدن ۷۰ عنوان استاندارد در فهرست حمایتی این شركت امسال اطلاع داد و اظهار داشت: در ۶ ماهه اول سال تجاری بیشتر از یك میلیارد تومان حمایت بلا عوض در این حوزه به شركت های دانش بنیان پرداخت شده است.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا دکتر سیاوش ملکی فر امروز در وبینار تبیین نقش استاندارد در توسعه اقتصاد دانش بنیان خدمات این صندوق را شامل تسهیلات مالی، ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی دانست و اضافه کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی از سال ۱۳۹۲ فعالیت خویش را شروع کرد و تابحال ظرف مدت ۷ سال ۵ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه های مختلف صنعتی و فناوری در کشور به راه افتاده است.
وی راه اندازی این تعداد شرکت را نشان دهنده بنیه فناوری کشور دانست که قادر هستند نیازهای کشور در بخش صنعتی را برطرف کنند و اظهار نمود: در خدمات توانمند سازی ما علاوه بر عرضه یکسری تسهیلات، خدماتی را برای تجاری سازی محصولات و کمک های بلاعوض شامل عرضه مشاوره، استانداردها و مجوزها، آموزش، حفاظت از مالکیت فکری، رویدادها و شبکه سازی، رتبه بندی رقابت پذیری و توسعه بازار عرضه می شود.
ملکی فر، با اشاره به خدمات این صندوق در دریافت استانداردها برای شرکت های دانش بنیان، افزود: ۷۰ درصد هزینه مشاوره و دریافت استانداردها از جانب این صندوق پرداخت می شود.
به قول وی برای استانداردهای صادراتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و برای تمدید آن تا سقف ۷۵ میلیون تومان و برای استانداردهای تخصصی و سیستمی تا سقف ۴۰ میلیون تومان و برای تمدید آن ۲۰ میلیون تومان به شرکت ها پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه صندوق نوآوری افزود: علاوه بر آن در زمینه دریافت تاییدیه ها و مجوزهای ملی تا سقف ۴۰ میلیون تومان و برای تمدید آن تا سقف ۱۵ میلیون تومان اعطا می شود.
ملکی فر با اشاره به عملکرد صندوق در حوزه مشاوره و دریافت استاندارد در سال ۹۸، تصریح کرد: پارسال بیشتر از ۵۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض در این عرصه به شرکت‎ های دانش بنیان اعطا شده، ضمن آنکه بیشتر از ۴۵ استاندارد و مجوز با عنایت به تقاضای شرکت های دانش بنیان در لیست حمایتی پارسال تحت پوشش این صندوق بوده است.
وی در بیان عملکرد این صندوق در این حوزه در سالجاری، خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه اول سالجاری بیشتر از یک میلیارد تومان حمایت بلا عوض پرداخت شده ضمن آنکه امسال بیشتر از ۷۰ استاندارد و مجوز با عنایت به تقاضای شرکت های دانش بنیان به لیست حمایتی این صندوق افزوده شده است.
ملکی فر بیشترین تقاضا برای دریافت استانداردها را در حوزه ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستم های خودکار دانست و اظهار داشت: کمترین تقاضا مربوط به حوزه فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی و داروها و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان بوده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری با اشاره به اینکه دریافت حمایت این صندوق برای دریافت استانداردها بسیار ساده و به صورت الکترونیکی است، اظهار نمود: شرکت ها برای دریافت استانداردها می توانند با وارد شدن به سامانه غزال این صندوق اقدام نمایند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به استانداردها، خاطرنشان کرد: استاندارد نقش مهمی در فرایند تجاری سازی فناوری دارد و امیدواریم در این وبینار بتوانیم به ابهامات این حوزه برای شرکت های دانش بنیان پاسخ داده شود.




منبع:

1399/07/23
13:45:49
5.0 / 5
1604
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا