دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اعلام كرد

اقدام برای بهبود صنعت غذایی كشور با روش های زیستی

اقدام برای بهبود صنعت غذایی كشور با روش های زیستی

به گزارش هوا فضا دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از اقدام این ستاد برای بهبود صنعت غذایی با روش های زیستی آگاهی داد و اظهار داشت: این كار با كمك خود كارخانجات تولید محصولات غذایی اجرایی می شود.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به این كه صنعت غذایی كشور یكی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در كشور است، اظهار نمود: بهبود كیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است؛ بنا بر این به دنبال ارتقای این صنعت با روش های زیستی هستیم.
وی ادامه داد: "توده های زیستی" مانند پروبیوتیك ها و مخمرها و "آنزیم ها" دو بخش كاربردی در صنعت غذا محسوب می شوند. بنا بر این ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در چارچوب كارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در قالب اتصال كارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاه های مرتبط پیگیری می كند.
قانعی اشاره كرد: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می كند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش های زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولیدكننده محصولات غذایی و دانشگاه ها تا از این طریق همه كارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بسته بندی را به این زنجیره وارد كند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره كرد: مطالعه و بررسی صنعت و كارخانجات غذایی كشور را هم به صورت جدی دنبال می نماییم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راهكارهای توسعه این صنعت را بیابیم.




منبع:

1398/12/03
22:24:33
5.0 / 5
2428
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان هوا فضا