هوافضا- علوم هوایی

۲ پروژه ملی برای توسعه تولید سوخت زیستی در كشور

۲ پروژه ملی برای توسعه تولید سوخت زیستی در كشور

به گزارش هوا فضا دو پروژه ملی برای توسعه استفاده از سوخت های زیستی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کشور اجرایی می شود.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، بحران انرژی و آثار زیست محیطی آن اقبال عمومی کشورها به استفاده از سوخت های فسیلی را کم کرده است و دولت ها به سمت تولید و صنعتی کردن سوخت های زیستی درحال حرکت هستند. سوخت هایی که به صورت جامد، مایع و گاز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
محتوای انرژی سوخت زیستی از منابع زیستی و مواد آلی که بدن موجودات زنده را می سازند، به وجود آمده است. در واقع سوخت زیستی نوعی از سوخت است که از منابع زیست توده (بیومس ) به وجود می آید. این بدان معناست که ماهیت سوخت زیستی به گیاهان برمی گردد و همین مساله باعث تجدیدپذیر بودن آن می شود.
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان توسعه و ترویج استفاده از سوخت های زیستی در کشور است تا با این کار لطمات جبران ناپذیر سوخت های فسیلی بر روی سلامت انسان و محیط زیست را کم کند. منبع اصلی انرژی در زیست توده ها انرژی خورشید است که طی فرایند فتوسنتز در گیاه ذخیره می شود. این انرژی ذخیره شده در گیاهان و زیست توده ها می تواند طی فرایندهای مختلف حرارتی، تبدیل شیمیایی و تبدیل بیوشیمیایی به انرژی قابل استفاده برای انسان تبدیل گردد.
با اجرای دو پروژه ملی مقرر است تلاش ها برای توسعه استفاده از سوخت های زیستی در کشور بیشتر شود و با این کار به بقای انسان و محیط زیستی کمک کرده باشد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، «ایجاد پایلوت سوخت زیستی بیواتانول» و «صادرات بایواتانول» دو برنامه ملی است که ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال اجرایی کردن آنها است تا با نهایی شدن آن طی پنج سال آینده گامی بزرگ برای تولید سوخت زیستی و توسعه استفاده از این منبع غنی و طبیعی در کشور برداشته شود.




منبع:

1400/05/07
21:32:38
0.0 / 5
700
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
هوا فضا هوافضا