هوافضا- علوم هوایی

حمایت بنیاد ملی نخبگان از جذب دانش آموختگان برتر در نهادهای فناورانه

حمایت بنیاد ملی نخبگان از جذب دانش آموختگان برتر در نهادهای فناورانه

به گزارش هوا فضا، بنیاد ملی نخبگان در جهت ایجاد شرایط کسب مهارت های لازم و دستیابی به اشتغال پایدار از جذب دانش آموختگان برتر در نهادهای فناورانه حمایت می کند.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، بنیاد ملی نخبگان با هدف ایجاد شرایطی برای جذب دانش آموختگان برتر در نهادهای فناورانه و کمک به ایشان در جهت کسب مهارت های لازم برای دستیابی به اشتغالی پایدار، «طرح شهید تهرانی مقدم» را طراحی نموده است. راهبردهای اصلی بنیاد در طراحی این تسهیل، «پشتیبانی از اشتغال پایدار دانش آموختگان برتر»، «کمک به نهادهای فناورانه برای جذب نیروهای مستعد» و «ایجاد فرصت کسب تجربه و مهارت اندوزی برای دانش آموختگان برتر» بوده است.
برگزیدگان این طرح می توانند در نهادهای فناورانه (از قبیل «شرکت های مستقر در مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و شتاب دهنده ها»، «شرکت های دانشگاهی یا زایشی دانشگاه ها»، «شرکت های دانش بنیان»، «شرکت های خلاق» و «بنگاه های اقتصادی صنعتی» که بنا بر تعاریف عرضه شده از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت صنعت، معدن و تجارت، فعالیتهای آنها با محوریت دانش و فناوری صورت می پذیرد) مشغول به کار شوند و بنیاد تسهیلاتی را به آنان اعطا می کند.
شناسایی مشمولان این تسهیل بر مبنای آخرین مدرک تحصیلی، امتیاز حاصل از فعالیتهای نخبگانی و تأیید کارگروه تخصصی صورت می گیرد. متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم (بر اساس آخرین مدرک تحصیلی) و احراز سایر شرایط، از مزایای این تسهیل بهره مند می شوند.
دانشجویان و دانش آموختگان هر دوره تحصیلی، برای بهره مندی از این تسهیلات، نمی توانند از شرایط دوره های تحصیلی قبلی استفاده نمایند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، جزئیات هر یک از فعالیتهای نخبگانی و امتیاز متناظر آن، در شیوه نامه طرح شهید تهرانی مقدم قابل مشاهده می باشد.
برای اجرای این طرح، گامهای ذیل طی می شود:
کارگزاران بعد از عقد قرارداد با بنیاد ملی نخبگان یا بنیادهای استانی و بر مبنای مفاد قرارداد، می توانند در یک یا چند زمینه با بنیاد ملی نخبگان همکاری داشته باشند.
در صورت جذب برگزیده در نهاد فناورانه و عقد قرارداد با وی، بعد از انتهای دوره به کارگیری آزمایشی، کارگزار در پایان سال اول، گزارشی از عملکرد فرد برگزیده به بنیاد عرضه می دهد.

برگزیدگان می توانند از هر یک از تسهیلات زیر که بر مبنای نظر کارگروه، مجاز به بهره مندی از آن شناخته شده باشند، بهره مند شوند.
بنیاد ملی نخبگان با عنایت به مأموریت های خود ذیل «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، ایستگاه های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه ریزی نموده است.

رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از راه رصد رفتار و فعالیتهای نخبگانی آنان در تمامی حوزه ها شامل علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همینطور توسعه فعالیتهای نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاههای ذی ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.
گواهی نامه بهره مندی فرد برگزیده از این تسهیل، در صورت استعلام دستگاه یا هر مجموعه دیگری در کشور در رابطه با وی، به اطلاع آن دستگاه یا مجموعه می رسد؛ بنابراین گواهی یا معرفی نامه به برگزیدگان اعطا نمی شود و برگزیدگان صرفا از تسهیلات در ارتباط با هر شیوه نامه بهره­ مند خواهند شد.




منبع:

1402/03/21
09:43:57
0.0 / 5
370
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
هوا فضا هوافضا