كسب مقام سوم مسابقات جهانی دانش مغز توسط یك ایرانی
هوا فضا: نماینده اعزامی كشورمان به مسابقات جهانی دانش مغز در كره جنوبی به مقام سوم این مسابقات دست یافت.
به گزارش هوا فضا به نقل از مهر، كمند صوفی آبادی، نفر اول امسال مرحله كشوری مسابقات دانش مغز «Brain Bee» و نماینده اعزامی ایران به مرحله جهانی این مسابقات در كره جنوبی، موفق شد در رقابتی فشرده از میان ۲۸ كشور شركت كننده این مسابقات، مقام سوم جهانی را كسب كند.
دكتر محمد تقی جغتایی مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در امور آموزش و رئیس انجمن علوم اعصاب ایران اظهار داشت: مسابقات دانش مغز، رقابتی دانش آموزی درحوزه علوم اعصاب است كه هر ساله زیر نظر انجمن جهانی علوم اعصاب در یكی از كشورهای جهان و همزمان با مهم ترین كنفرانس های بین المللی این حوزه انجام می شود.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اظهار داشت: مسابقه دانش مغز در كشورمان نیز از ۵ سال پیش با هدف آشنایی و جذب دانش آموزان به این حوزه، هر ساله توسط انجمن علوم اعصاب ایران و با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی در دو مرحله برگزار و برگزیده نهایی این مسابقه به مسابقات جهانی اعزام می شود.
وی اضافه كرد: نمایندگان اعزامی ایران به مسابقات جهانی دانش مغز در چهار سال قبل همواره در بین ۵ كشور برگزیده مسابقات جای داشتند و امسال نیز مقام سومی مسابقات جهانی دانش مغز نصیب نماینده اعزامی كشورمان به این مسابقات شد.
جغتایی تصریح كرد: امسال در مراسم افتتاحیه كنفرانس بین المللی سازمان جهانی تحقیقات مغز (IBRO) كه در دائگو كشور كره جنوبی درحال برگزاری است، از برگزیدگان این مسابقه تقدیر به عمل آمد.
به گزارش هوا فضا به نقل از مهر، پنجمین دوره مسابقه ملی «دانش مغز» با شركت بیشتر از سه هزار دانش آموز سنین ۱۳ تا ۱۸ سال از مدارس استان های كشور انجام شد و در اولین مرحله آن ۳۲ دانش آموز موفق به كسب امتیاز برتر و راهیابی به مرحله دوم این رقابت شدند.
مرحله نهایی پنجمین دوره مسابقه ملی «دانش مغز» ۲۰۱۹ Brain bee با شركت ۳۲ دانش آموز برگزیده به مدت دو روز از بیستم تیرماه امسال در دانشگاه علوم پزشكی ایران در تهران اجرا شد.
برگزیدگان مرحله اول این مسابقه، عضو باشگاه مغز و شناخت ستاد توسعه علوم شناختی شده و مورد حمایت های آموزشی و پژوهشی قرار می گیرند.
مسابقه ملی «دانش مغز » امسال در دو مرحله در سطح مدارس متوسطه كشور از طرف انجمن علوم اعصاب ایران، آزمایشگاه ملی نقشه برداری از مغز و با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی انجام شد.
منبع: هوا فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب