در گفت وگو با محقق حوزه جغرافیا و تغییر اقلیم مطرح شد؛
بررسی دلیلهای خشكسالی در استانی با ۵ رود بزرگ پرآب!
هوا فضا: به اعتقاد پژوهشگران، خوزستانی ها در طول تاریخ گذشته از آب سالم و تالاب های غیرآلوده برای تغذیه دام ها و محصولات کشاورزی خود بهره مند بودند، ولی حالا وضعیت این استان از حد و اندازه تاب آوری آنها فراتر رفته و این پرسش مطرح است که چگونه سطح زیر کشت برنج ˮدشت عباسˮ که طی دو دهه قبل 40 هزار هکتار بود، حالا به 200 هزار هکتار بالا رفته و چگونه است که بیش از 10 میلیارد متر مکعب آب در رودخانه کارون ذخیره سازی شده، ولی حدود 500 روستای خوزستان با کمبود آب مواجهند و یا از آب های بودار و رسوبی محلی استفاده می کنند؟!
۱۴۰۰/۰۵/۰۳ ۲۳:۰۴:۴۷