با حكم معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم؛
        سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری منصوب گردید
        
        هوا فضا: معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با صدور حکمی دکتر بهنام طالبی را به سمت سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری منصوب نمود.
        
        
به گزارش هوا فضا به نقل از وزارت علوم، در این حکم بر «بسترسازی برای ارتقاء فاکتورهای اشتغال زایی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با پشتیبانی از کارهای شرکت های نوآفرین، استارتاپ ها و شرکت های کوچک و متوسط، و بستر سازی برای تعامل و همکاری حداکثری فیمابین دانشگاه ها و پژوهشگاه ها با عناصر زیست بوم نوآوری و فناوری» تاکید گردیده است. 
پیشنهاد قوانین و اجرای سیاست های تشویقی برای ورود اساتید و دانشجویان به نظام نوآوری را همچون وظایف دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری دانسته و بر بازبینی بخشنامه ارتقاء در زمینه نوآوری و فناوری و طراحی ساز و کارهای لازم جهت جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص و خبره و کارآمد در ارکان نظام نوآوری و فناوری از دیگر موارد مورد تاکید حکم است. 
همچنین بهره گیری از تجربه های موفق و توجه ویژه به رشد و توسعه واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در ارتقاء جایگاه کشور در عرصه فناوری از دیگر وظایف و ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری ذکر شده است. 
دکتر بهنام طالبی بیش از این سرپرست دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم بود.
 منبع: هوا فضا
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب هوافضا را می پسندید؟
                    
                    
                        (0)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات کاربران هوافضا در مورد این مطلب