هوافضا- علوم هوا فضا
رئیس پارك فناوری دانشگاه خبر داد

ساخت مجتمع فناوری شماره ۴ دانشگاه امیرکبیر با مشارکت بخش خصوصی

ساخت مجتمع فناوری شماره ۴ دانشگاه امیرکبیر با مشارکت بخش خصوصی

به گزارش هوا فضا رییس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ساخت مجتمع فناوری شماره ۴ این دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی آگاهی داد و اظهار داشت: این مجتمع تا آخر سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد.


به گزارش ایسنا، دکتر علی نیکبخت اظهار داشت: با عنایت به این که حرکت به سمت فناوری و کاربردی سازی آن در جامعه از اولویت های دانشگاه های نسل چهارم است، دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم برنامه راهبردی خویش را در این حوزه طراحی نموده است.
وی ادامه داد: در این راستا دانشکده های دانشگاه بعنوان محور اصلی توسعه فناوری هستند و بر همین مبنا مراکز نوآوری تخصصی در دانشکده ها بوجود آمده اند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار نمود: مراکز نوآوری این شرایط را فراهم می آورند که دانشجویان با همراهی اعضای هیات علمی بر روی مسائل و موضوعات طرح شده از جانب صنایع و همینطور مسایلی که مورد نیاز واقعی جامعه است، کار کنند.
دکتر نیکبخت با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۲ مرکز نوآوری تخصصی در دانشکده های دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده اند، اضافه کرد: برنامه داریم در تمامی دانشکده های دانشگاه حداقل یک مرکز نوآوری ایجاد نماییم.
وی تصریح کرد: برنامه دانشگاه در حوزه کارآفرینی، تسهیل و فراهم کردن شرایط لازم برای ایجاد کسب و کارهای نوپا توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار نمود: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعطای گرنت فناوری از توسعه محصولات مورد نیاز جامعه و صنعت حمایت می کند. همینطور با وجود ۴ شتابدهنده تخصصی و همینطور مرکز رشد در پارک علم و فناوری دانشگاه از شکل گیری استارت آپ ها و شرکتهای نوپا حمایت به عمل می آید.
دکتر نیکبخت تصریح کرد: در طول سالهای اخیر شرکتهای دانش بنیان موفق بسیاری شکل گرفته اند که بر مبنای دانش و تجاری سازی فعالیتهای پژوهشی و ارتباط با صنعت در دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه شکل گرفته اند.
وی اظهار داشت: این شرکت ها فعالیتهای خویش را در اطراف دانشگاه ادامه داده و رشد یافته اند، به صورتی که پارسال بیشتر از ۳۰۰ شرکت و واحد فناور در پهنه نوآوری امیرکبیر مستقر بودند که میزان گردش مالی حاصل از فروش محصولات و خدمات آنها بیشتر از ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: همینطور پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف توسعه زیرساخت مورد نیاز و ایجاد هم افزایی در بین شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ های مستقر در پهنه نوآوری دانشگاه در صدد گسترش تعداد برج ها و مجتمع های فناوری در پهنه نوآوری امیرکبیر است.
دکتر نیکبخت افزود: پهنه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم اکنون دارای سه مجتمع فناوری است. مجتمع فناوری شماره ۱ (ساختمان ابن سینا) واقع در خیابان بالاور و با زیربنای حدود ۸ هزار و ۵۰۹ مترمربع محل استقرار واحدهای فناور، مراکز نوآوری، شتابدهنده ها، پژوهشکده ها و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه است.
وی تصریح کرد: دانشگاه در نظر دارد به منظور افزایش ظرفیت این مجتمع، ۵.۵ طبقه دیگر بر روی سازه فعلی این ساختمان اجرا نماید.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: مجتمع فناوری شماره ۲ (ساختمان پروفسور حسابی) دانشگاه که در نبش خیابان بالاور در خیابان ولیعصر قرار دارد با زیربنای ۲ هزار و ۲۵۰ مترمربع در مرداد ماه ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار گرفت. در این مجتمع فناوری شتابدهنده ها، صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر، چند تیم مجری پروژه های کلان ملی و برخی از شرکتهای فعال در حوزه مدیریت شهری و شهر هوشمند مستقر هستند.
دکتر نیکبخت اضافه کرد: مجتمع فناوری شماره ۳ دانشگاه که با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۳۹۶ برای شرکتهای دانش بنیان دانشگاه خریداری شده است، در نبش کوچه فریمان در خیابان بزرگمهر واقع شده است.
وی افزود: این ساختمان در ۵ طبقه با زیربنای حدود هزار و ۱۲۰ مترمربع محل استقرار ۱۵ شرکت دانش بنیان برخواسته از دانشگاه است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: پروژه مجتمع فناوری شماره ۴ دانشگاه هم در دست ساخت است که اهمیت و جایگاه ویژه ای برای دانشگاه دارد. این مجتمع دارای ۷ طبقه و با زیربنای مفید ۵ هزار و ۱۵۶ مترمربع، محل استقرار ۴۸ واحد فناور خواهد بود و تا آخر سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد.
دکتر نیکبخت اظهار داشت: یکی از نگاههای جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه مشارکت و همکاری با بخش خصوصی در تمامی زمینه ها است. مجتمع فناوری شماره ۴ دانشگاه هم با مشارکت و سرمایه گذاری صد درصدی بخش خصوصی و بدون استفاده از اعتبارات بخش دولتی درحال ساخت است.
به نقل از دانشگاه امیرکبیر، وی ادامه داد: بر مبنای تعاملات صورت گرفته با سرمایه گذار این پروژه، واحدهای این مجتمع به شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ هایی که از جانب دانشگاه صنعتی امیرکبیر معرفی خواهند شد، فروخته خواهند شد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار نمود: شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها می توانند برای این منظور درخواست خویش را به پارک علم و فناوری دانشگاه ارائه نمایند و بعد از آن وضعیت متقاضی از جنبه های مختلف مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در صورت دارا بودن شرایط، متقاضی برای انعقاد قرارداد به شرکت سرمایه گذار پروژه معرفی خواهد شد.




منبع:

1400/12/11
16:44:05
0.0 / 5
575
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
هوا فضا هوافضا