استعداد افراد وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست
به گزارش هوا فضا، رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این که نخبگی، مرزهای جغرافیایی نمی شناسد، اظهار داشت: استعداد و توانمندی، وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست.
به گزارش هوا فضا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نخستین دوره المپیاد ملی علمی_ مهارتی دانشجویان دارای معلولیت روز گذشته ۱۹ اردیبهشت ماه با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی بالاترین ها در ۱۱ رشته به انتها رسید.
در مراسم اختتامیه این رویداد حسین افشین معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، علی نیکبخت معاون مستعدان آینده ساز بنیاد ملی نخبگان و علی مقداری رییس دانشگاه آزاد واحد بین الملل فرشتگان حضور داشتند.
نخبگی مرز و محدودیت نمی شناسد
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد ملی علمی- مهارتی دانشجویان دارای معلولیت اظهار داشت: در اواخر پاییز، زمانی که دکتر مقداری برای اولین بار ایده المپیاد علمی-کاربردی را برای دانشگاه فرشتگان مطرح نمود، از این پیشنهاد استقبال کردم. درحقیقت دانشگاه فرشتگان به عنوان تنها دانشگاه ویژه دانشجویان با استعداد و دارای محدودیت در کشور است. در همین جهت، بنیاد نخبگان همیشه بر نکاتی کلیدی تاکید داشته که یکی از مهم ترین آنها این است که نخبگی، مرزهای جغرافیایی نمی شناسد. استعداد و توانمندی، وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست؛ بلکه هر فرد، در هر نقطه ای از کشور، می تواند در راه نخبگی گام بردارد و به موفقیت برسد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در ادامه بیان داشت: نکته مهم دیگر این که محدودیت، هیچ گاه مانعی برای نخبگی نخواهد بود. شما نخبگان، ثابت کردید که داشتن یک یا چند محدودیت، هیچگاه مانع از بروز توانایی های افراد و خدمت به جامعه نبوده و نخواهد بود. درحقیقت شما نشان دادید که داشتن معلولیت موجب می شود نخبگی را بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشت.
منبع: aero-space.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب