واردات خودروی کارکرده از مناطق آزاد مجاز شد
به گزارش هوا فضا، معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی از آزاد شدن تبدیل پلاک خودرو های سال ۲۰۱۷ میلادی به بعد در مناطق آزاد به پلاک ملی با تعرفه گمرکی ۹۰ درصدی اطلاع داد.
به گزارش هوا فضا به نقل از خبر آنلاین، اسفندیار شاه منصوری درباره ی تبدیل خودرو های پلاک مناطق آزاد به پلاک ملی اظهار نمود: خودروهایی که مدل آنها در ارتباط با سال ۲۰۱۷ میلادی به بعد بوده و در مناطق آزاد درحال عبور هستند، می توانند عوارض و حقوق گمرکی را پرداخت کرده و وارد سرزمین اصلی می شوند.
تعرفه گمرکی ۹۰ درصدی برای تبدیل پلاک منطقه آزاد به پلاک ملی
ایرنا در خبری نوشت: وی ادامه داد: اکنون مجوز تبدیل پلاک صادر شده و وزارت صمت هم درحال ابلاغ شیوه نامه اجرایی آن به گمرک است؛ ارزش گذاری این خودرو ها پایین تر از خودرو های نو و صفر است اما عوارض تبدیل پلاک مناطق آزاد به پلاک ملی، ۹۰ درصد درنظر گرفته شده است.
معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری دبیر شورای عالی مناطق آزاد درباره ی تراز تجاری این مناطق خاطرنشان کرد: سیاستگذاری ما برای مناطق آزاد، تشویق صادرات و ارزآوری بوده است، برای شرکت هایی که در حوزه صادرات و ارزآوری طرح داشته و پیشرو باشند، مشوق هایی درنظر گرفته ایم.
دو دسته شرکت در مناطق آزاد زمین و تسهیلات دریافت می کنند
وی افزود: برنامه ما برای جذب و پشتیبانی از سرمایه گذارانی که به مناطق آزاد ورود می کنند اینست که طرح توجیهی یا هدف آنها تولید برای صادرات باشد؛ دسته دیگر که مورد حمایت برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد خواهند بود، دانش بنیان و فناورمحور بودن آنهاست. برای این دو دسته از شرکت ها، مشوق هایی چون واگذاری زمین و اعطای تسهیلات درنظر گرفته ایم.
تراز تجاری مناطق آزاد مثبت شد
معاون دبیر شورای عالی ناطق آزاد تاکید کرد: این محرک ها سبب شده تا صادرات تقویت و تراز تجاری مناطق آزاد مثبت شود.
شاه منصوری درباره ی ممنوعیت واردات کالا از مناطق آزاد جدید بیان نمود: واردات برای هیچ یک از مناطق آزاد ممنوع نیست چون همه مناطق، کالای مصرفی در منطقه دارند، وقتی شرکتی می خواهد در منطقه آزاد فعالیت کند، یکی از امتیازات تأسیس شرکت در این مناطق اینست که می تواند ماشین آلات تولید و همین طور مواد اولیه و کالاهای مصرفی خودرا بدون حقوق ورودی و عوارض گمرکی وارد کنند. اما برای فعالیت در سرزمین اصلی، باید حقوق ورودی گمرکی را کامل پرداخت کنند.
وی تاکید کرد: برای ورود کالا به مناطق آزاد فقط یک عوارض ۸ درصدی باید پرداخت گردد که بعنوان درآمدی برای سازمان های منطقه آزاد درنظر گرفته شده است؛ ازاین رو مشکلی برای واردات کالاهای مصرفی و کالاهای همراه مسافر به مناطق آزاد همیشه وجود دارد.
واردات خودرو به مناطق آزاد جدید فعلا ممنوع است
معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی درباره ی واردات خودرو به مناطق آزاد گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد جدید (شامل سرخس، مهران، بانه-مریوان، اینچه برون، اردبیل، مازندران، بوشهر، قصرشیرین، سیستان و دوغارون) فعلا در دستور کار نیست و فقط ۷ منطقه آزاد قدیم می توانند واردات خودرو داشته باشند؛ اما برای مناطق آزاد جدید فقط آنهائیکه کل منطقه محصور باشد می توانند واردات خودرو داشته باشند.
وی اشاره کرد: اکنون مناطق آزاد جدید برای واردات خودرو آزادی کامل ندارند چون اگر بخواهیم آنرا آزاد نماییم، همه سرمایه گذاران بسمت واردات خودرو سوق پیدا می کنند. البته فعال اقتصادی برای خودش می تواند خودرو وارد کند اما مثل مناطق آزاد قدیم که شرکت ها خودرو وارد می کنند و اجازه خرید و فروش به ساکنان داده شده، امکان چنین وارداتی برای مناطق آزاد جدید نیست و اجازه خرید و فروش ندارند.
به قول این مقام مسئول در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، جذابیت مناطق آزاد قدیم در این بود که از شورای تامین استان مربوطه مجوز تردد در استان را هم دارند به همین دلیل برای آنها واردات خودرو و فروش به ساکنان استان به صرفه بود اما برای مناطق آزاد جدید هنوز چنین دسترسی هایی داده نشده است تا بیشتر روی گسترش زیرساخت ها و حوزه های تخصصی هر منطقه که مد نظر قانون گذار بوده، تمرکز کنند.
تسهیلات برای فعالان اقتصادی مناطق آزاد لطمه دیده از جنگ ۱۲ روزه
شاه منصوری درباره ی پشتیبانی از فعالان اقتصادی مناطق آزاد در جنگ ۱۲ روزه اظهار داشت: جلسات مکرری هم در زمان جنگ برای پدافند غیر عامل در مناطق آزاد و هم در پساجنگ برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی مناطق آزاد برگزار کردیم. منطقه آزادی که بیشترین مشکل را داشت، کیش بود؛ چون در این منطقه عمده درآمدها از گردشگریست و مسافرانی که در جزیره بودند، به واسطه جنگ در منطقه زمین گیر شده بودند و هیچ پروازی نبود اما با تمهیداتی که اندیشیده شد همچون تجهیز ناوگان اتوبوسی و حمل دریایی مسافران توانستیم در کمترین زمان همه مسافران را به سرزمین اصلی منتقل کردیم.
اسکان مسافران مانده در کیش در روزهای جنگ، رایگان بود
وی افزود: حتی هتل های کیش را مکلف کردیم تا از مسافران هزینه ای یا دریافت نکنند یا با حداقل هزینه آنها را اسکان دهند تا شرایط برای خرج مسافران از کیش فراهم گردد.
معاون دبیر شورای عالی مناطق آزاد تاکید کرد: برای فعالان اقتصادی سایر مناطق آزاد در طول جنگ ۱۲ روزه مشکلی پیش نیامد و اگر مشکلی بود، برای همه کشور این مشکلات وجود داشت. برای پشتیبانی و پشتیبانی از کسب و کارهای لطمه دیده از جنگ در مناطق آزاد نیز اقداماتی صورت پذیرفت تا فشار هزینه ای کمتری به آنها وارد شود. بطورمثال در منطقه آزاد فضای گردشگری زیادی نداریم و عمدتاً صنعتی است به همین خاطر از هتل داران کیش حمایت خوبی کردیم.
لغو واگذاری کیش ایر مثل اینست که بخواهی گلِ زده را با VAR باطل کنی
وی درباره ی واگذاری هواپیمایی کیش ایر اذعان کرد: متاسفانه از چند سال قبل بدعتی در واگذاری کیش ایر گذاشته شد وقتی بنای اشتباهی نهاده می شود، برای اصلاح آن باید وقت و انرژی زیادی صرف کنیم؛ نمی دانم بر چه اساسی تصمیم گیران سابق چنین تصمیمی در مورد کیش ایر گرفتند و لطمه بزرگی به ساختار این ایرلاین زدند. تمام تلاش ما اینست که روند واگذاری کیش ایر را متوقف نماییم و آنرا به سازمان منطقه آزاد کیش برگردانیم.
شاه منصوری اضافه کرد: متاسفانه تلاشی که برای برگرداندن کیش ایر به منطقه آزاد کیش به انجام می رسد، مانند اینست که یک گل زده شده را بخواهید با VAR باطل اعلام کنید؛ مصوبات واگذاری صادر شده و برگرداندن کیش ایر کار راحتی نیست مگر این که کل بدنه دولت بخواهند این مصوبات را ابطال کنند؛ بازگشت کیش ایر به سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد نیست؛ اکنون کیش ایر در اختیار سازمان خصوصی سازی است اما واگذاری آن فعلا متوقف شده است.
وی خاطرنشان کرد: کیش ایر چون در آن زمان سودده بود، به این فکر افتادند که آنرا خصوصی و در بورس عرضه کنند و اکنون اجازه هزینه کردن برای این شرکت هواپیمایی را نداریم.
۲۱۷
منبع: aero-space.ir
این مطلب هوافضا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران هوافضا در مورد این مطلب