هوافضا- علوم هوا فضا
با شكار تصاویر جدید؛

بزرگترین ستاره دنباله دار شناخته شده وارد منظومه شمسی می شود

بزرگترین ستاره دنباله دار شناخته شده وارد منظومه شمسی می شود

هوا فضا: ستاره شناسان از ورود یکی از بزرگترین ستاره های دنباله دار شناخته شده به درون منظومه شمسی خبر می دهند. نخستین عکس برداری از این جرم آسمانی در سال 2014 انجام شده بود.



به گزارش هوا فضا به نقل از نیواطلس، پژوهشگران در جریان عکس برداری از این جرم آسمانی در سال ۲۰۱۴ موفق به شناسایی هویت آن نشده بودند. اما ستاره شناسان سرانجام در ژوئن سال ۲۰۲۱ پی بردند آنچه که دیده اند بطور قطع یک ستاره دنباله دار است.
ستاره دنباله دار مذکور توسط دو ستاره شناس به اسامی پدرو برناردینلی و گری برنشتاین کشف شده و به افتخار آنها برناردینلی – برنشتاین نام گرفته است. جرم آسمانی مذکور در زمان شناسایی شدن در فاصله ۲۹ واحد نجومی از خورشید قرار داشت. هر واحد نجومی تقریباً برابر با ۱۵۰ میلیون کیلومتر است. اما اکنون به سرعت درحال نزدیک شدن به سیاره نپتون است.
در روزهای اخیر ستاره شناسان رصدخانه لاس کامبرز در آفریقای جنوبی تصاویر جدیدی را از این ستاره دنباله دار شکار کرده اند که نشان دهنده فعالیت و حرکت آن به سمت زمین است. حرکت این ستاره دنباله دار از ۱.۵ میلیون سال قبل شروع شده و در سال ۲۰۳۱ به نزدیک ترین فاصله به کره زمین می رسد که برابر با ۱۰.۹ واحد نجومی است.
عرضه این جرم آسمانی بیش از ۱۰۰ کیلومتر برآورد شده و قرار نیست هیچ گاه تا بدان حد به زمین نزدیک شود که با چشم غیرمسلح قابل دیدن باشد. برآورد می شود این ستاره دنباله دار تا ۴.۵ میلیون سال عمر کند و تا پیش از نابودی در فاصله ۵۴ واحد نجومی از خورشید برسد.


منبع:

1400/04/31
14:19:59
0.0 / 5
728
تگهای خبر: ناسا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا