هوافضا- علوم هوا فضا

پیشبینی یک فعال اقتصادی از قیمت دلار

پیشبینی یک فعال اقتصادی از قیمت دلار

به گزارش هوا فضا، عضو اتاق تجاری ضمن اشاره به فروکش کردن اثر روانی بازگشت قطعنامه های سازمان ملل بر اقتصاد کشور اظهار داشت: بازارها ثبات نسبی یافته و امکان کاهش نرخ دلار به زیر 100 هزار تومان وجود دارد.


به گزارش هوا فضا به نقل از خبر آنلاین، حمید حسینی، عضو اتاق بازرگانی، درباره ی واکنش بازار به بازگشت قطعنامه های سازمان ملل اظهار داشت: در ابتدا، بازار با شوک مواجه گردید، اما بتدریج مشخص شد بزرگ نمایی هایی در این مورد انجام شده و بازگشت قطعنامه ها به معنای گروگان گرفتن کامل اقتصاد و توقف صادرات و واردات نیست.
وی ادامه داد: هرچند در عرصه صادرات، خصوصاً نفت، ممکنست هزینه ها افزایش یابد و مشکلاتی ایجاد شود، اما این به معنای فروپاشی اقتصاد نیست. نرخ دلار که تا ۱۰۶ هزار تومان بالا رفته بود، حالا به ۱۰۲ هزار تومان کاهش یافته، بازار بورس رونق گرفته و طلا هم به سبب افزایش قیمت جهانی اونس به بالای ۳۵۰۰ دلار افزایش قیمت پیدا کرده است.
حسینی با اشاره به رشد شاخص بورس به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد اظهار داشت: تداوم این روند مثبت، خوشبینی به وجود آورده و می تواند فشار روانی ناشی از تهدیدها و تحولات اخیر را تخلیه کند. امیدوار هستم نرخ دلار به زیر ۱۰۰ هزار تومان برگردد؛ پیش بینی ای که از ابتدا داشته ام.
وی خاطرنشان کرد: تجربه گذشته نشان داده است که حتی در زمان بازگشت تحریم های ترامپ، خریدار اصلی نفت ایران خرید خویش را متوقف نکرد. در آن زمان، توقف صادرات به اروپا، ترکیه، ژاپن و هند به سبب خروج آمریکا از برجام، مشکلات ایجاد کرد، اما صادرات روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت به چین ادامه یافت. این در شرایطی است که تحریم های آمریکا به طور عمده بخش های نفت، انرژی، پتروشیمی، فولاد، بانک و کشتیرانی را هدف گرفته، در صورتیکه تحریم های سازمان ملل این حوزه ها را شامل نمی شود.


منبع:

1404/06/22
09:08:49
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین
این مطلب هوافضا را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران هوافضا در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لینک دوستان هوا فضا
هوا فضا
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

هوافضا