هوافضا- علوم هوا فضا
با همكاری پژوهشكده زیست فناوری رویان؛

دو طرح مشترک در حوزه کاربرد پزشکی پروبیوتیک ها تصویب گردید

دو طرح مشترک در حوزه کاربرد پزشکی پروبیوتیک ها تصویب گردید

به گزارش هوا فضا، دو طرح مشترک با همکاری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان در حوزه کاربرد پزشکی پروبیوتیکها به تصویب رسید.



به گزارش هوا فضا به نقل از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاد دانشگاهی اجرای پروژه های مشترک پژوهشی با سایر پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی بعنوان نهادی پیشرو در علم و در جهت هم افزایی و انجام مطالعات چند رشته ای، یکی از اهدافی اصلی است که از دیر باز مورد توجه مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران بوده است.
در همین راستا دو طرح پژوهشی با عناوین:
۱. بررسی تأثیر مصرف پروبیوتیک ها Bacillus licheniformis و Lactobacillus plantarum(Lactiplantibacillus plantarum) بر ساختار روده و فلور باکتریایی آن در رت های ویستار ماده دریافت کننده استرادیول والرات و رژیم غذایی پرچرب با کد مصوب ۴۰۲۰۰۰۱۸۳ با مشارکت دکتر محدثه رمضانی عضو هیات علمی بانک میکروارگانیسم ها بعنوان مجری مشترک و ۲. بررسی تأثیر مصرف پروبیوتیک های Bacillus licheniformis و Lactobacillus plantarum(Lactiplantibacillus plantarum) بر اندام های تناسلی رت های ویستار ماده دریافت کننده استرادیول والرات و رژیم غذایی پرچرب با کد مصوب ۴۰۲۰۰۰۱۸۲ با مشارکت دکتر مهدی مشتاقی نیکو عضو هیات علمی بانک میکروارگانیسم ها بعنوان مجری مشترک با پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان در تاریخ ۲۵/ ۹/۱۴۰۲ به تصویب رسیدند.
مدت زمان اجرای این پروژه ها یکسال بوده و دکتر محمد حسین نصر اصفهانی و دکتر زهرا صفایی نژاد به ترتیب مسئول و مجری همکار پژوهشگاه رویان در این پروژه هاهستند. همینطور محمد پور محی الدین و محمد عسگری از کارشناسان بانک میکروارگانیسم ها در این دو پروژه بعنوان همکار از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و مریم اسماعیلی، مرضیه دهقان، غزاله طاهری و دکتر سیروس قائدی بعنوان همکار از پژوهشگاه رویان در این دو پروژه همکاری دارند.
محدثه رمضانی مدیر بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در مورد اجرای این دو طرح اظهار داشت: هدف این پروژه ها افزایش تعامل علمی- پژوهشی در جهت اهداف پژوهش فناوری جهاد دانشگاهی است و نتایج حاصل از این طرح ها می تواند به تولید دانش فنی در مورد معرفی فرمولاسیون های سویه های پروبیوتیک در محصولات حوزه پزشکی منجر شود.


منبع:

1402/10/02
08:48:16
0.0 / 5
377
تگهای خبر: فناوری , كارشناس , ناسا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
هوا فضا هوافضا